google-site-verification=pl0RVg_BO8pP_r-BOCnzRavbyC8aH9oPegsra8VRP8c
06-12 09 13 57 marjo@innerharmony.nl

Bewuster genieten van het leven vanuit innerlijke rust en vertrouwen.

Ontdek hoe de Vrouwen BewustZIJN avonden jou hierin kunnen ondersteunen
Aanmelden

Wil je met je aandacht meer bij jezelf komen, maar…

9

Is het in jouw hoofd vaak druk?

Ervaar je veel ‘moeten’ in je dagelijks leven en weet je niet zo goed je eigen weg te vinden binnen de hectiek van de maatschappij?

9

Vind je het moeilijk meer 'me-time' te maken?

Je wilt meer tijd voor jezelf en je persoonlijke ontwikkeling vrijmaken, maar je laat je afleiden door wat anderen nodig hebben en van je verwachten.

9

Voelt het alsof je 'weg' bent van jezelf?

Vraag je je in al die onrust wel eens af ‘maar wie ben ik nu zelf’? Wat is belangrijk voor mij?

Creëer een leven waarin genieten en plezier voorop staat!

Het klinkt misschien te mooi om waar te zijn, maar het is mogelijk om een leven te creëren vanuit innerlijke rust. De rust van het weten wat voor jou werkt, op jouw tempo. Zodat je op een ontspannen manier bergen kunt verzetten!

Hoe fijn zou het zijn als je onder alle omstandigheden helemaal jezelf kunt zijn. Waar je verbinding ervaart tussen hoofd en hart en jouw natuurlijke ritme volgt….

Tijdens de maandelijkse Vrouwen BewustZIJN avonden geven we je handvatten mee om je leven bewuster richting te geven, met meer aandacht voor jezelf. Bewust tijd nemen voor jezelf en hier van genieten! Dat straal je vervolgens ook weer uit naar je omgeving.

Het is onze missie om vrouwen hun natuurlijke, vrouwelijke essentie te laten (her)ontdekken.

De kunst van het Vrouw-ZIJN

Wat is dat eigenlijk: Vrouw-ZIJN? Wij, Marjo en Esther,  wisten het pas, nadat we het ervaren hadden. Het is namelijk niet iets wat je met je hoofd kan bedenken, maar een gevoel van ‘thuiskomen in jezelf’.

Woorden die de vrouwelijke essentie raken zijn: Stralen; bewust-er-zijn met al jouw kwaliteiten; in je kracht staan;  in verbinding met wie je in essentie bent; je natuurlijke ritme volgen (leven met o.a. de seizoenen en de maan).

Je bent een vrouw. En daar horen kwaliteiten bij die we echter vaak niet meer herkennen, omdat we leven in een wereld waar mannelijke kwaliteiten (doen, doen, doen) de norm lijken. En dat kost ons vrouwen veel energie, want wij hebben geen testosteronbrein.

Esther en ik hebben de afgelopen jaren ervaren dat het ook anders kan! Het is onze passie om onze kennis en ervaringen door te geven aan andere prachtige vrouwen. We helpen je graag de kunst van het vrouwen ZIJN te (her)ontdekken en op een natuurlijke manier te ZIJN.

De Vrouwen BewustZIJN avonden zorgen voor levensveranderende ervaringen.

Vertrouw op je gevoel en intuïtie

Je bent in verbinding met je hart, hoofd en buik. En je intuïtie is je innerlijke kompas.
Je hoofd is dienend en niet leidend.

Kies voor jezelf

Je laat je niet meer afleiden door de verwachtingen en behoeften van anderen.
Je maakt bewust tijd voor jezelf en geniet ervan.

Go with the flow

De natuur (de maan en de seizoenen) zijn jouw wegwijzer. Je bent in verbinding met jezelf.
Je ervaart meer zelfvertrouwen.

Ervaringen van deelneemsters

Ik heb een nieuwe vorm van kracht gevonden!

Eigenlijk kan ik niet in woorden uitdrukken wat de avonden mij gebracht hebben…De woorden kracht en rust komen het dichtst bij mijn ervaringen. Ik heb een nieuwe vorm van kracht gevonden en een andere kijk naar mezelf. Ik kan mijn plannen beter vorm geven en ook echt uitvoeren! Ik durf meer en ben in mijn licht gaan staan.

In de groep kon ik mijn verhaal doen, zonder direct een mening terug te krijgen, maar juist liefdevol begrip. Door over mijn hersenspinsels en hartsverlangens te praten en ook te voelen, kwamen de inzichten als vanzelf naar boven. Dit alles in een heel warme en veilige omgeving.

Magie! Ongelooflijk wat ik in de afgelopen maanden heb meegemaakt. De energie van de maan en de kosmos heb ik leren ‘lezen’, waardoor ik deze oerenergie ook kan gebruiken.

Bianca, 45 jaar

Alles wat je aandacht geeft groeit!

Ik volgde bij Marjo een traject en de Vrouwen BewustZIJN avonden zijn een mooie aanvulling op mijn proces van zelfontwikkeling.

De oefeningen vond ik heel waardevol en ik merkte dat ik na een avond samen met andere vrouwen vol energie weer thuis kwam. Ik ben meer uit mijn comfortzone gestapt en dingen gaan doen die ik altijd al graag wilde doen, zoals dansles nemen. Ik heb ontdekt: wat je aandacht geeft, groeit echt!

De avonden zijn een aanrader, omdat het even een moment is voor jezelf in het hectische leven van alle dag. Het geeft ruimte om te onderzoeken wie je echt bent en wat je wilt in het leven.

Claire, 33 jaar

Wat hebben de avonden jou te bieden?

– een ontspannen avond, waarin jij je samen met andere vrouwen even terug trekt uit de hectiek van je dagelijkse bestaan
– kennis over de wijsheid van de natuur en haar natuurlijke cycli. Hoe je dit in je leven zo kunt gebruiken dat je meer vrijheid en vreugde kunt ervaren.
verbinding met je eigen vrouwelijkeheid en de vrouwen om je heen
uit je hoofd en in je lijf.…hoofd-hart-buik in balans
– een veilige bedding, inspiratie en verdieping

Kortom, voeding voor je ziel!

We maken tijdens de Vrouwen BewustZIJN avonden onder anderen gebruik van meditatie, visualisatie, ervaringsgerichte oefeningen en deelrondes.
Je krijgt uitleg over het maan(d) thema en zet een intentie om in je dagelijkse leven mee te nemen.
Dit natuurlijk onder het genot van thee en lekkers.

Praktische informatie

Wanneer:
Introductie avond: 17 september
Vaste groep (3x): 15 okt, 19 nov en 17 dec

Tijd:  
19:30 – 22:00 uur (inloop vanaf 19:15)

Waar:
Gezondheidsgebouw (Yogazolder), Dijkweg 127, Honselersdijk

Kosten:
 € 30 per avond
Bij inschrijving voor 4 avonden in één keer betaal je € 100,- (€ 25,- per avond ipv € 30,- per avond!)
Je mag ook na de introductie avond beslissen of je de andere 3 avonden wilt deelnemen, de korting wordt dan alsnog verrekend.

NB: mochten de avonden niet door kunnen gaan vanwege aanscherping covid19 maatregelen, dan krijg je je geld terug!

Lees hier de algemene voorwaarden die gelden bij inschrijving.

Samen met Esther vd Berg van Praktijk HartsTocht (De Lier) geef ik deze prachtige avonden waar vrouwen helemaal zichzelf kunnen zijn.

Maand thema 17 september

‘Oogsten en inventariseren’.

Het oogstseizoen is in volle gang en in deze periode wordt het kaf van het koren gescheiden. Ofwel het bruikbare van het niet bruikbare.

Zaaien, groeien, rijpen en oogsten. Als vrouw maken wij die cyclus ook door. Van het meisje groei je uit naar de volwassen vrouw en daarna de wijze vrouw. Je oogst in je leven van alles dat je op je pad mee kunt nemen.

Hier gaan we ons deze avond bewuster mee verbinden: wat heb jij deze lente gezaaid en wat heb jij daar nu van kunnen oogsten?
En wat is er bruikbaar in jouw leven en wat niet of toch niet meer? Deze tijd van het jaar is een mooi moment om de inventaris op te maken over jouw leven en levensenergie!

 

 

 

Vind je het tijd dat er wat mag veranderen in je leven?

Schrijf je dan in voor een Vrouwen BewustZIJN avond

Ervaringen van deelneemsters

Ik heb meer inzicht in mezelf gekregen en meer acceptatie.

De avonden gaven me veel inzichten in mezelf en meer acceptatie. Dit komt onder andere door de verhalen van de andere vrouwen. Ik vind het heel bijzonder dat de andere vrouwen zoveel stukken van mezelf weerspiegelden. En mooi om te zien hoe zij hier vervolgens mee omgingen.

Het werken met een intentie vond ik ook krachtig. Ik had er wel eens over gelezen, maar heb nu in de praktijk ondervonden hoe het zetten van een intentie echt als leidraad kan dienen. En hoe dat ook doorwerkt om innerlijke rust te ervaren.

Ik kan de avonden van harte aanraden om aan jezelf te geven: door de oefeningen leer je ook echt te ervaren hoe iets voelt en dat brengt je onverwachte inzichten waar je niet dagelijks bij stil staat.

Renate, 39 jaar

Een kadootje voor mezelf!

Zo heb ik de avonden voor mezelf ervaren. Ik wilde graag leren hoe ik meer bij mezelf kan blijven en een betere energiebalans kan ervaren.

De avonden hebben me heel veel gebracht. Fijne lichaamsgerichte oefeningen, het ervaren, het kennismaken met onderwerpen zoals de maan (waar ik voorheen niet zo mee bezig was), de herkenning, de fijne groep en sfeer.

En interessant, de sterrenbeelden en hun energie. De intentie iedere maand, zorgde ervoor dat ik meer met mijn hartsverlangen bezig was.

Marjan, 50 jaar

Wil je handvatten om je leven bewuster richting te geven?

De nieuwe inzichten en ervaringen helpen je andere keuzes te maken, waardoor je meer energie en balans in je leven gaat ervaren.

Ieder seizoen organiseren we een Vrouwen BewustZIJN DAG

Een dag waar we dieper in gaan op een seizoensthema. Een dag om te ontdekken, verbinden, ontspannen en op te laden.

In maart staat er een verdiepende dag op de planning. Zodra er meer informatie over bekend is, staat hier een link naar de pagina.