Bewuster genieten van het leven vanuit innerlijke rust en flow.

Ontdek hoe de Vrouwen BewustZIJN avonden jou hierin kunnen ondersteunen
Aanmelden

Wil je met je aandacht meer bij jezelf komen, maar…

9

Is het in jouw hoofd vaak druk?

Ervaar je veel ‘moeten’ in je dagelijks leven en weet je niet zo goed je eigen weg te vinden binnen de hectiek van de maatschappij?

9

Vind je het moeilijk meer 'me-time' te maken?

Je wilt meer tijd voor jezelf en je persoonlijke ontwikkeling vrijmaken, maar je laat je afleiden door wat anderen nodig hebben en van je verwachten.

9

Voelt het alsof je 'weg' bent van jezelf?

Vraag je je in al die onrust wel eens af ‘maar wie ben ik nu zelf’? Wat is belangrijk voor mij?

Heb je behoefte aan innerlijke rust, hartverbinding en nieuwe inzichten?

Het klinkt misschien te mooi om waar te zijn, maar het is mogelijk om een leven te creëren vanuit innerlijke rust. De rust van het weten wat voor jou werkt, op je eigen tempo, zodat je op een ontspannen manier bergen kunt verzetten!

Hoe fijn zou het zijn om meer ruimte en vrijheid in jezelf te ervaren en je eigen pad te lopen. Een pad waar je verbinding ervaart tussen hoofd en hart, een pad waarin jij jouw natuurlijke ritme volgt!

Tijdens de maandelijkse Vrouwen BewustZIJN avond geven we je handvatten mee om je leven bewuster richting te geven, met de aandacht meer bij jezelf. Bewust tijd nemen voor jezelf en hier van genieten! Dat straal je vervolgens ook weer uit naar je omgeving.

 

Het is onze missie om vrouwen hun natuurlijke, vrouwelijke essentie te laten (her)ontdekken.

De kunst om als vrouw te ZIJN

Vrouwen zijn van nature verbonden met het ritme van de maan (menstruatiecyclus) en de seizoenen. We staan er meestal niet bij stil en dat is jammer, want het helpt je om zoveel meer vanuit een flow te leven.

Bij de Vrouwen BewustZIJN avonden gebruiken wij die wijsheid en ritmes van de natuur als wegwijzer. We werken o.a. met het Keltisch jaarwiel en de maanenergie.

Daarnaast richten we ons op de ontvangende vrouwelijke energie. Van daaruit brengen we allerlei thema’s in die hiermee verband houden en die jou helpen herinneren wie je in essentie bent.

 

Wat hebben de avonden jou te bieden?

We nemen je tijdens de Vrouwen BewustZIJN avonden mee in meditatie, visualisatie, deelrondes, ervaringsgerichte en creatieve oefeningen.
Onze inspiratiebron is de natuur: de seizoenen, de maan, het jaarritme en het Keltisch levenswiel.

Wij bieden je:

– een ontspannen avond, waarin jij je samen met andere vrouwen even terug trekt uit de hectiek van je dagelijkse bestaan
kennis over de natuurlijke cycli en ritmes, het Keltisch jaarwiel en hoe dit jou richting kan geven in je dagelijks leven.
verbinding met je eigen vrouwelijkheid en de vrouwen om je heen
uit je hoofd en in je lijf: hoofd-hart-buik in balans
– een veilige bedding, inspiratie en verdieping

Kortom, voeding voor je ziel!

Dit alles natuurlijk onder het genot van thee en lekkers.

Ervaringen van deelneemsters

Ik heb een nieuwe vorm van kracht gevonden!

Eigenlijk kan ik niet in woorden uitdrukken wat de avonden mij gebracht hebben…De woorden kracht en rust komen het dichtst bij mijn ervaringen. Ik heb een nieuwe vorm van kracht gevonden en een andere kijk naar mezelf. Ik kan mijn plannen beter vorm geven en ook echt uitvoeren! Ik durf meer en ben in mijn licht gaan staan.

In de groep kon ik mijn verhaal doen, zonder direct een mening terug te krijgen, maar juist liefdevol begrip. Door over mijn hersenspinsels en hartverlangens te praten en ook te voelen, kwamen de inzichten als vanzelf naar boven. Dit alles in een heel warme en veilige omgeving.

Bianca, 45 jaar

Alles wat je aandacht geeft groeit!

De Vrouwen BewustZIJN avonden zijn een mooie aanvulling op mijn proces van zelfontwikkeling.

De oefeningen vond ik heel waardevol en ik merkte dat ik na een avond samen met andere vrouwen vol energie weer thuis kwam. Ik ben meer uit mijn comfortzone gestapt en dingen gaan doen die ik altijd al graag wilde doen, zoals dansles nemen. Ik heb ontdekt: wat je aandacht geeft, groeit echt!

De avonden zijn een aanrader, omdat het even een moment is voor jezelf in het hectische leven van alle dag. Het geeft ruimte om te onderzoeken wie je echt bent en wat je wilt in het leven.

Claire, 34 jaar

Op zoek naar verdieping, ontspanning, hartsverbinding en nieuwe inzichten ?

Schrijf je dan nu in voor een Vrouwen BewustZIJN avond

Praktische informatie

Wanneer:
Vanaf september starten weer met een nieuwe reeks.
Houdt de website in de gaten voor nieuwe datums.
Interesse? Stuur even een mailtje, dan houd ik je persoonlijk op de hoogte als de datums bekend zijn.

Tijd:  
19:30 – 21:30 uur (inloop vanaf 19:15)

Waar:
Spiritueel centrum Mananochoja
Wagenaarstraat 22, Naaldwijk

Kosten:
€ 25,00 per losse avond

Lees hier de algemene voorwaarden die gelden bij inschrijving.

Samen met Esther vd Berg van Praktijk HartsTocht (De Lier) geef ik deze prachtige avonden waar vrouwen helemaal zichzelf kunnen zijn.

Iedere avond heeft een eigen thema

We maken tijdens deze avond gebruik van de energie van het seizoen waarin we nu zitten.
De thema’s voor het nieuwe seizoen volgen nog.

 

 

 

Vrouwen ervaren de verbinding van onze vrouwencirkel als voedend en ondersteunend in hun persoonlijke en spirituele ontwikkeling.

Ervaringen van deelneemsters

Ik heb meer inzicht in mezelf gekregen en meer acceptatie.

De avonden gaven me veel inzichten in mezelf en meer acceptatie. Dit komt onder andere door de verhalen van de andere vrouwen. Ik vind het heel bijzonder dat de andere vrouwen zoveel stukken van mezelf weerspiegelden. En mooi om te zien hoe zij hier vervolgens mee omgingen.

Ik kan de avonden van harte aanraden om aan jezelf te geven: door de oefeningen leer je ook echt te ervaren hoe iets voelt en dat brengt je onverwachte inzichten waar je niet dagelijks bij stil staat.

Renate, 39 jaar

Een kadootje voor mezelf!

Zo heb ik de avonden voor mezelf ervaren. Ik wilde graag leren hoe ik meer bij mezelf kan blijven en een betere energiebalans kan ervaren.

De avonden hebben me heel veel gebracht. Fijne lichaamsgerichte oefeningen, het ervaren, het kennismaken met onderwerpen zoals de maan (waar ik voorheen niet zo mee bezig was), de herkenning, de fijne groep en sfeer.

De intentie iedere maand, zorgde ervoor dat ik meer met mijn hartsverlangen bezig was.

Marjan, 50 jaar

Marjo en Esther geven sinds 2019 vol passie en plezier de Vrouwen BewustZIJN avonden. Beide hebben ruim 10 jaar ervaring in het begeleiding van vrouwen naar hun essentie.

Marjo Waardijk (Inner Harmony)
Als individueel therapeut en het leiden en assisteren van diverse vrouwengroepen. Gevolgde trainingen: Art of Feminine Presence; Keizerin van Yin; Inner Tuning; Priesteress Life (2 jaar, Keltisch jaarwiel)

Esther van den Berg (Praktijk HartsTocht)
Als holistisch therapeut; natuur- en wandelcoach; assisteren bij familieopstellingen en hoedster van vrouwencirkels.
Gevolgde trainingen: systemisch werken; sjamanistische trainingen en Priesteress Life training.

Zoek je handvatten om je leven bewuster richting te geven?

De nieuwe inzichten en ervaringen helpen om je hart te (blijven) volgen, waardoor je meer energie en balans in je leven gaat ervaren.

Gun jij dit kadootje aan jezelf? Schrijf je dan nu in.