06-12 09 13 57 marjo@innerharmony.nl

Voel je levenskracht als je ‘hoofd-hart-buik’ energie in balans is!

 

Ontdek hoe de Vrouwen BewustZIJN avonden jou hierin kunnen helpen

Wil je weer bij jezelf komen, maar…

9

Leef je teveel in je hoofd?

9

Leidt de buitenwereld teveel af?

9

Ben je je verbinding kwijt?

9

Weet je niet waar je moet beginnen?

Wij bieden jou handvatten, waarmee jij kunt ontdekken en stappen zetten naar jezelf ZIJN. Zodat jij je weer kunt leven vanuit je natuurlijke flow, in contact met je vrouwelijke essentie.

Hoe vrouwen de avonden hebben ervaren:

Verbinding, kracht, warm hart, bezinning, maar ook:
– inzicht in de onrust in mezelf
– handvatten om stapjes verder te zetten
– nieuw, sterk gevoel om vanuit mijn bekken te willen leven
– meer ontdekken van mezelf
– tevreden en complimenteus zijn over mezelf
– inzicht en verlangen naar meer

Waarom deelneemsters deze avonden aanraden:

– om bij jezelf te komen / jezelf vinden
– om je hartewens voor ogen te zien
– fijn om ervaringen te delen met andere vrouwen
– fijne vertrouwelijke setting
– handvatten om met de maanenergie te werken
– in jezelf investeren
– voor vrouwen die meer in contact willen komen met hun gevoel

Vanuit je vrouwelijke essentie in het leven staan, betekent:

– Bewuster leven
– Op een ontspannen manier bergen verzetten
– In contact zijn met je lichaam en hier naar luisteren
– Balans ervaren in je energiehuishouding
– Vanuit je intuïtie handelen

Ontdek hoe de energie van de maan, seizoenen en sterrenbeelden jou kunnen helpen je natuurlijke, vrouwelijke flow te (her)vinden. Wil jij samen met andere vrouwen op ontdekkingsreis gaan, terug naar je essentie? Dan zijn deze avonden iets voor jou!

Wij vrouwen zijn van nature verbonden met het ritme van de maan, denk maar aan de menstruatie cyclus. Feitelijk staat alles en iedereen onder invloed van de ritmes van de dag-nacht en de seizoenen. We staan er meestal niet bij stil en dat is jammer. De wijsheid van de natuur is namelijk de natuurlijke wijsheid van jou als mens.

“It wasn’t that she was changing
It was that finally she was simply becoming herself

Wat hebben deze avonden jou te bieden?

– een ontspannen avond waarin jij je samen met andere vrouwen even terug trekt uit de hectiek van je dagelijkse bestaan
– kennis over de wijsheid van de natuur en haar natuurlijke cycli en hoe je dit in je leven zo kunt gebruiken dat je erin mee kunt bewegen en meer vrijheid en vreugde kunt ervaren
– verbinding met je eigen vrouwelijkheid en de vrouwen om je heen
– uit je hoofd, in je lijf…hoofd-hart-buik in balans
– een veilige bedding, inspiratie en verdieping
Kortom voeding voor je ziel!

Tot de zomer zijn er nog 2 avonden gepland met iedere avond een eigen maan(d) thema. Kom weer in contact met jezelf tijdens de meditatie, visualisatie, ervaringsgerichte oefeningen en deelrondes. Je krijgt uitleg over het maan(d) thema en zet een intentie om in je dagelijkse leven mee te nemen. Dit alles natuurlijk onder het genot van koffie, thee en lekkers.

Intenties komen uit je hart en geven jouw hartsverlangen weer. Met een intentie bepaal je richting voor de nabije toekomst, wat wil jij vanuit jouw groeikracht gaan manifesteren?- dit neem je mee naar huis en kun je in je dagelijkse leven gaan voeden met jouw liefdevolle aandacht en weet: alles wat je aandacht geeft groeit!

 

Wil jij vanuit je innerlijke kracht schitteren in deze wereld?

Donderdag 9 mei – Wat je aandacht geeft groeit!

Deze avond maken we gebruik van de energie van het seizoen waarin we nu zitten, de lente! De natuur is fris groen en nodigt uit om aanwezig te zijn en te genieten van al het moois dat zij te bieden heeft.

Vanuit de vurigheid en uitbundigheid van de vorige maand die in het teken stond van de ram energie, gaan we nu over naar  het sterrenbeeld stier. Een gestaag doorgaan van wat je begonnen bent, genieten van wat je al bereikt hebt en naar het manifesteren van wat jij te brengen hebt. Geen ander teken dan de stier is zo goed in manifesteren!

Stier is ook liefde in overvloed en nodigt jou uit om jezelf lief te hebben en deze maan(d) je leven eens onder de loep te nemen om te kijken naar wat jij in jouw leven zou kunnen verbeteren om nog meer in je kracht te komen.
Volharding is deze maand HET sleutelwoord: doe het kalm aan en ga langzaam maar zeker op je doelen af, zo behoud je je energie en kun je blijven genieten van alles wat er al is.

 

Praktische informatie

Wanneer:
donderdag 9 mei – Wat je aandacht geeft groeit!
dinsdag 11 juni – Stralend van binnen naar buiten!

Tijd:          19:30 – 22:00 uur (inloop vanaf 19:15)

Waar:       Gezondheidscentrum Dijkweg,
Dijkweg 127, Honselersdijk
(op de yogazolder van Ceasar Westland)

Jouw bijdrage:     € 25 per avond

NB: Zijn de financiën een bezwaar om mee te doen, neem dan contact met ons op, dan bespreken we wat er mogelijk is voor jou!

Aanmeldingsformulier: Vrouwen bewustZIJN avonden

Ik meld me aan voor de volgende avond(en)

15 + 2 =

Even voorstellen:

Marjo
Wat ben ik blij dat mijn nieuwsgierigheid groter werd dan mijn weerstand en ik jaren geleden de eerste stappen gezet het op het pad van ‘vrouwentrainingen’. Ik denk dat iedere vrouw het verlangen heeft om vanuit haar innerlijke kracht te willen schitteren in deze wereld. Dat voelt als thuiskomen bij jezelf. Ik heb het in ieder geval zo ervaren en gun het iedere vrouw! Ik ben dankbaar dat ik, in mijn praktijk en bij trainingen, getuigen heb mogen zijn van de vele prachtige transformaties bij vrouwen. Ze werden openen, meer ontspannen en stralend!

Esther
Stralen, in je kracht staan, bewust-er-zijn met al jouw kwaliteiten, in verbinding met wie jij in essentie bent, dat gun ik iedere vrouw. SamenZIJN met vrouwen onder elkaar, verbinden en verdiepen heeft mij persoonlijk de afgelopen jaren heel veel verrijking gebracht. De maan en het ritme van de seizoenen zijn de wegwijzer op mijn pad. Ik voel een diepe verbinding met de natuur en het is mijn hartsverlangen jou ook weer (of meer) in verbinding te brengen met jou natuurlijke manier van ZIJN. Ik kijk er naar uit jou te ontmoeten!

Onze passie is om samen kennis en ervaring door te geven aan andere prachtige vrouwen.
Vrouwen zoals jij!

We helpen je graag de kunst van het vrouw ZIJN te (her)ontdekken!