06-12 09 13 57 marjo@innerharmony.nl

Voel je levenskracht als je ‘hoofd-hart-buik’ energie in balans is!

 

Ontdek hoe de Vrouwen BewustZIJN avonden jou hierin kunnen helpen

Wil je weer bij jezelf komen, maar…

9

Leef je teveel in je hoofd?

9

Leidt de buitenwereld teveel af?

9

Ben je je verbinding kwijt?

9

Weet je niet waar je moet beginnen?

Wij bieden jou handvatten, waarmee jij kunt ontdekken en stappen zetten naar jezelf ZIJN. Zodat jij je weer kunt leven vanuit je natuurlijke flow, in contact met je vrouwelijke essentie.

Hoe vrouwen de avonden hebben ervaren:

Verbinding, kracht, warm hart, bezinning, maar ook:
– inzicht in de onrust in mezelf
– handvatten om stapjes verder te zetten
– nieuw, sterk gevoel om vanuit mijn bekken te willen leven
– meer ontdekken van mezelf
– tevreden en complimenteus zijn over mezelf
– inzicht en verlangen naar meer

Waarom deelneemsters deze avonden aanraden:

– om bij jezelf te komen / jezelf vinden
– om je hartewens voor ogen te zien
– fijn om ervaringen te delen met andere vrouwen
– fijne vertrouwelijke setting
– handvatten om met de maanenergie te werken
– in jezelf investeren
– voor vrouwen die meer in contact willen komen met hun gevoel

Vanuit je vrouwelijke essentie in het leven staan, betekent:

– Bewuster leven
– Op een ontspannen manier bergen verzetten
– In contact zijn met je lichaam en hier naar luisteren
– Balans ervaren in je energiehuishouding
– Vanuit je intuïtie handelen

Ontdek hoe de energie van de maan, seizoenen en sterrenbeelden jou kunnen helpen je natuurlijke, vrouwelijke flow te (her)vinden. Wil jij samen met andere vrouwen op ontdekkingsreis gaan, terug naar je essentie? Dan zijn deze avonden iets voor jou!

Wij vrouwen zijn van nature verbonden met het ritme van de maan, denk maar aan de menstruatie cyclus. Feitelijk staat alles en iedereen onder invloed van de ritmes van de dag-nacht en de seizoenen. We staan er meestal niet bij stil en dat is jammer. De wijsheid van de natuur is namelijk de natuurlijke wijsheid van jou als mens.

“It wasn’t that she was changing
It was that finally she was simply becoming herself

Wat hebben deze avonden jou te bieden?

– een ontspannen avond waarin jij je samen met andere vrouwen even terug trekt uit de hectiek van je dagelijkse bestaan
– kennis over de wijsheid van de natuur en haar natuurlijke cycli en hoe je dit in je leven zo kunt gebruiken dat je erin mee kunt bewegen en meer vrijheid en vreugde kunt ervaren
– verbinding met je eigen vrouwelijkheid en de vrouwen om je heen
– uit je hoofd, in je lijf…hoofd-hart-buik in balans
– een veilige bedding, inspiratie en verdieping
Kortom voeding voor je ziel!

Tot de zomer zijn er nog 2 avonden gepland met iedere avond een eigen maan(d) thema. Kom weer in contact met jezelf tijdens de meditatie, visualisatie, ervaringsgerichte oefeningen en deelrondes. Je krijgt uitleg over het maan(d) thema en zet een intentie om in je dagelijkse leven mee te nemen. Dit alles natuurlijk onder het genot van koffie, thee en lekkers.

Intenties komen uit je hart en geven jouw hartsverlangen weer. Met een intentie bepaal je richting voor de nabije toekomst, wat wil jij vanuit jouw groeikracht gaan manifesteren?- dit neem je mee naar huis en kun je in je dagelijkse leven gaan voeden met jouw liefdevolle aandacht en weet: alles wat je aandacht geeft groeit!

 

Wil jij vanuit je innerlijke kracht schitteren in deze wereld?

Dinsdag 11 juni – Stralen vanuit ZIJN

We maken tijdens deze avond gebruik van de energie van het seizoen waarin we nu zitten, de lente. De zon staat in het sterrenbeeld tweeling en we gaan alweer richting de zomer, de energie van meer lichtheid en luchtigheid. De bomen zitten volop in hun blad, bloemen staan in bloei en stralen in hun pracht en levenskracht.

Waar de stier vorige maand gestaag op zijn doel afging, zorgt de tweeling-energie voor meer luchtigheid. Maar die luchtigheid is niet altijd zo vanzelfsprekend. Communicatie en dualiteit is ook een thema van deze tweeling-maan(d).

Je hoofd zegt het ene, terwijl je hart wat anders wil. Wie zit er bij jou achter het stuur, je hoofd of je hart? En hoe communiceer jij daarin met jezelf? Welke overtuigingen kom jij tegen en welke verlangens staan daar tegenover?

Deze avond gaan we de liefdevolle verbinding aan met ons hoofd en met ons hart. De relatie met jezelf is de basis van waaruit jij communiceert naar de buitenwereld. Wanneer je hoofd je dient (in plaats van aan het ‘hoofd’ staat) en je hart je trouwste vriendin wordt, ga jij stralen van binnenuit en dat straal je vervolgens weer naar buiten toe.

 

 

Praktische informatie

Wanneer:
dinsdag 11 juni – Stralen vanuit ZIJN!

Tijd:          19:30 – 22:00 uur (inloop vanaf 19:15)

Waar:       Gezondheidscentrum Dijkweg,
Dijkweg 127, Honselersdijk
(op de yogazolder van Ceasar Westland)

Jouw bijdrage:     € 25 per avond

NB: Zijn de financiën een bezwaar om mee te doen, neem dan contact met ons op, dan bespreken we wat er mogelijk is voor jou!

Aanmeldingsformulier: Vrouwen bewustZIJN avonden

Ik meld me aan voor de volgende avond(en)

15 + 14 =

Even voorstellen:

Marjo
Wat ben ik blij dat mijn nieuwsgierigheid groter werd dan mijn weerstand en ik jaren geleden de eerste stappen gezet het op het pad van ‘vrouwentrainingen’. Ik denk dat iedere vrouw het verlangen heeft om vanuit haar innerlijke kracht te willen schitteren in deze wereld. Dat voelt als thuiskomen bij jezelf. Ik heb het in ieder geval zo ervaren en gun het iedere vrouw! Ik ben dankbaar dat ik, in mijn praktijk en bij trainingen, getuigen heb mogen zijn van de vele prachtige transformaties bij vrouwen. Ze werden openen, meer ontspannen en stralend!

Esther
Stralen, in je kracht staan, bewust-er-zijn met al jouw kwaliteiten, in verbinding met wie jij in essentie bent, dat gun ik iedere vrouw. SamenZIJN met vrouwen onder elkaar, verbinden en verdiepen heeft mij persoonlijk de afgelopen jaren heel veel verrijking gebracht. De maan en het ritme van de seizoenen zijn de wegwijzer op mijn pad. Ik voel een diepe verbinding met de natuur en het is mijn hartsverlangen jou ook weer (of meer) in verbinding te brengen met jou natuurlijke manier van ZIJN. Ik kijk er naar uit jou te ontmoeten!

Onze passie is om samen kennis en ervaring door te geven aan andere prachtige vrouwen.
Vrouwen zoals jij!

We helpen je graag de kunst van het vrouw ZIJN te (her)ontdekken!