06-12 09 13 57 marjo@innerharmony.nl

Leer bewuster genieten van het leven vanuit innerlijke rust.

Ontdek hoe de Vrouwen BewustZIJN avonden jou hierin kunnen ondersteunen

Wil je met je aandacht meer bij jezelf komen, maar…

9

Voelt het leven soms als overleven?

Is het in jouw hoofd vaak druk en ervaar je veel ‘moeten’? Hoe vindt je je eigen weg binnen de hectiek van de maatschappij?

9

Vind je het moeilijk meer 'me-time' te maken?

Je wilt meer tijd voor jezelf en je persoonlijke ontwikkeling vrijmaken, maar je laat je afleiden door wat anderen nodig hebben en van je verwachten.

9

Voelt het alsof je 'weg' bent van jezelf?

Vraag je je in al die onrust wel eens af ‘maar wie ben ik nu zelf’? Je verlangt ernaar je hart meer te laten spreken.

Creëer een leven waarin genieten en plezier voorop staat!

Het klinkt misschien te mooi om waar te zijn, maar het is mogelijk om een leven te creëren vanuit innerlijke rust. De rust van het weten wat voor jou werkt, op jouw tempo. Zodat je op een ontspannen manier bergen kunt verzetten!

Hoe fijn zou het zijn als je onder alle omstandigheden helemaal jezelf kunt zijn. Waar je verbinding ervaart tussen hoofd en hart en jouw natuurlijke ritme volgt….

Tijdens de maandelijkse Vrouwen BewustZIJN avonden geven we je handvatten mee om je leven bewuster richting te geven, met meer aandacht voor jezelf. Bewust tijd nemen voor jezelf en hier van genieten! Dat straal je vervolgens ook weer uit naar je omgeving.

Het is onze missie om vrouwen hun natuurlijke, vrouwelijke essentie te laten (her)ontdekken.

De kunst van het Vrouw-ZIJN

Wat is dat eigenlijk: Vrouw-ZIJN? Wij, Marjo en Esther,  wisten het pas, nadat we het ervaren hadden. Het is namelijk niet iets wat je met je hoofd kan bedenken, maar een gevoel van ‘thuiskomen in jezelf’.

Woorden die de vrouwelijke essentie raken zijn: Stralen; bewust-er-zijn met al jouw kwaliteiten; in je kracht staan;  in verbinding met wie je in essentie bent; je natuurlijke ritme volgen (leven met o.a. de seizoenen en de maan).

Je bent een vrouw. En daar horen kwaliteiten bij die we echter vaak niet meer herkennen, omdat we leven in een wereld waar mannelijke kwaliteiten (doen, doen, doen) de norm lijken. En dat kost ons vrouwen veel energie, want wij hebben geen testosteronbrein.

Esther en ik hebben de afgelopen jaren ervaren dat het ook anders kan! Het is onze passie om onze kennis en ervaringen door te geven aan andere prachtige vrouwen. We helpen je graag de kunst van het vrouwen ZIJN te (her)ontdekken en op een natuurlijke manier te ZIJN.

De Vrouwen BewustZIJN avonden zorgen voor levensveranderende ervaringen.

Vertrouw op je gevoel en intuïtie

Je bent in verbinding met je hart, hoofd en buik. En je intuïtie is je innerlijke kompas.
Je hoofd is dienend en niet leidend.

Kies voor jezelf

Je laat je niet meer afleiden door de verwachtingen en behoeften van anderen.
Je maakt bewust tijd voor jezelf en geniet ervan.

Go with the flow

De natuur (de maan en de seizoenen) zijn jouw wegwijzer. Je bent in verbinding met jezelf.
Je ervaart meer zelfvertrouwen.

Ervaringen van deelneemsters

Alles wat je aandacht geeft groeit!

Ik volgde bij Marjo een traject en de Vrouwen BewustZIJN avonden zijn een mooie aanvulling op mijn proces van zelfontwikkeling.

De oefeningen vond ik heel waardevol en ik merkte dat ik na een avond samen met andere vrouwen vol energie weer thuis kwam. Ik ben meer uit mijn comfortzone gestapt en dingen gaan doen die ik altijd al graag wilde doen, zoals dansles nemen. Ik heb ontdekt: wat je aandacht geeft, groeit echt!

De avonden zijn een aanrader, omdat het even een moment is voor jezelf in het hectische leven van alle dag. Het geeft ruimte om te onderzoeken wie je echt bent en wat je wilt in het leven.

Claire, 33 jaar

Ik heb een nieuwe vorm van kracht gevonden!

Eigenlijk kan ik niet in woorden uitdrukken wat de avonden mij gebracht hebben…De woorden kracht en rust komen het dichtst bij mijn ervaringen. Ik heb een nieuwe vorm van kracht gevonden en een andere kijk naar mezelf. Ik kan mijn plannen beter vorm geven en ook echt uitvoeren! Ik durf meer en ben in mijn licht gaan staan.

In de groep kon ik mijn verhaal doen, zonder direct een mening terug te krijgen, maar juist liefdevol begrip. Door over mijn hersenspinsels en hartsverlangens te praten en ook te voelen, kwamen de inzichten als vanzelf naar boven. Dit alles in een heel warme en veilige omgeving.

Magie! Ongelooflijk wat ik in de afgelopen maanden heb meegemaakt. De energie van de maan en de kosmos heb ik leren ‘lezen’, waardoor ik deze oerenergie ook kan gebruiken.

Bianca, 45 jaar

Wat hebben de avonden jou te bieden?

– een ontspannen avond, waarin jij je samen met andere vrouwen even terug trekt uit de hectiek van je dagelijkse bestaan
– kennis over de wijsheid van de natuur en haar natuurlijke cycli. Hoe je dit in je leven zo kunt gebruiken dat je meer vrijheid en vreugde kunt ervaren.
verbinding met je eigen vrouwelijkeheid en de vrouwen om je heen
uit je hoofd en in je lijf.…hoofd-hart-buik in balans
– een veilige bedding, inspiratie en verdieping

Kortom, voeding voor je ziel!

We maken tijdens de Vrouwen BewustZIJN avonden onder anderen gebruik van meditatie, visualisatie, ervaringsgerichte oefeningen en deelrondes.
Je krijgt uitleg over het maan(d) thema en zet een intentie om in je dagelijkse leven mee te nemen.
Dit natuurlijk onder het genot van thee en lekkers.

Praktische informatie

Wanneer:
31 oktober – thema: Los-laten
28 november – thema: Innerlijk vuur

Tijd:  
19:30 – 22:00 uur (inloop vanaf 19:15)

Waar:
Gezondheidscentrum Dijkweg,
Dijkweg 127, Honselersdijk  (yogazolder)

Kosten:
Deelname per avond € 30

In 2019 is er nog 1 andere avond gepland en wel op 28 november. Wanneer jij je aanmeldt voor beide avonden betaal je €50 i.p.v. €60 (dus €25 per avond) 

 

Samen met Esther vd Berg van Praktijk HartsTocht (De Lier) geef ik deze prachtige avonden waar vrouwen helemaal zichzelf kunnen zijn.

Maan(d) thema 31 oktober:
Los-laten

Ondanks de herfststormen heeft elke boom een paar van die bladeren die ze maar niet los lijken te willen laten. Ook wij klampen ons vaak vast aan zaken die ons niet meer voeden, maar die we lastig kunnen loslaten.

Op 31 oktbober werken we met het sterrenbeeld Schorpioen. Deze energie helpt ons in het los-laten. Het is tijd om je emotionele bagage opzij te schuiven en je grieven te laten varen. Ze zijn giftig en destructief (net zoals de staart van de schorpioen). De nieuwe maan in schorpioen is DE tijd om ze te zien voor wat ze zijn. De energie helpt je om er gemakkelijker mee in het reine te komen.

Als ook de laatste blaadjes loslaten, komt er ruimte om naar binnen te keren. De voorbereiding op de winter (het donker), waarin we terugtrekken naar onze wortels. Om vandaaruit weer een nieuwe start te maken in de lente. Zonder opruimen van het oude is er geen plek voor het nieuwe. Het is tijd voor transformatie!

Hierdoor laten we ons 31 oktober inspireren.
– Wat kun je beter loslaten zodat je je verder kunt ontwikkelen?
– Welke eigenschappen en overtuigingen belemmeren jou in je vooruitgang?

 

Vind je het tijd dat er wat mag veranderen in je leven?

Schrijf je dan in voor een Vrouwen BewustZIJN avond

NIEUW – NIEUW – NIEUW – NIEUW!!

Krachtig VrouwZIJN dagen

Praktische informatie

Wanneer:
15 december 2019
thema: Krachtig VrouwZIJN en de wijsheid van stilte
15 maart 2020
thema: Krachtig VrouwZIJN en de wijsheid van je innerlijke kind
14 juni 2020
thema: Krachtig VrouwZIJN en wijsheid van je sensuele vrouw

Tijd:  
10:00 – 17:00 uur (inloop vanaf 9:45)

Waar:
Gezondheidscentrum Dijkweg,
Dijkweg 127, Honselersdijk  (yogazolder)

Kosten:
€ 99,- per dag, Let op er geldt voor iedere krachtig vrouwZIJN dag een vroegboekkorting!

Maak gebruik van de vroegboekkorting en schrijf je voor
1 December in voor de krachtig vrouwZIJN van 15 December en betaal maar € 85,-
i.p.v. € 99,-

 

 

Deze prachtige dagen geef ik samen met Esther vd Berg van Praktijk HartsTocht (De Lier)

NIEUW – NIEUW – NIEUW – NIEUW!!

Krachtig VrouwZIJN dagen

Elk seizoen heeft invloed op de mens en de vrouw in het bijzonder. Want als vrouw zijn we van nature verbonden met het ritme van de maan en de seizoenen.

Tijdens de Krachtig VrouwZIJN dagen gaan we dieper in op een specifiek thema wat verbonden is met dat seizoen. Een heerlijke dag voor jezelf om te verdiepen, te groeien en met energie weer naar huis te gaan.

Thema 15 december 2019:
Krachtig VrouwZIJN en de wijsheid van stilte

Zondag 15 december is verbonden met het winter seizoen en staat daarom in het teken van de stilte.
Hoe stiller je wordt, hoe meer je kunt horen!

“Gisteravond vroeg ik de wijze om mij het geheim van de wereld te vertellen. Zachtjes en heel voorzichtig fluisterde hij: wees stil, het geheim kan niet uitgesproken worden, het is gehuld in stilte
– een gedicht van Rumi die zo mooi de wijsheid van stilte weergeeft waar we deze dag mee gaan ‘werken’.

De decembermaand is tegenwoordig een drukke maand met veel sociale activiteiten waar de commercie uitgebreid op inspeelt. Je wordt naar buiten getrokken, terwijl je eigenlijk binnen mag ZIJN. Het is namelijk DE meest yinne tijd van het jaar- waar de energie naar binnen is gekeerd, ontvankelijk en in rust.
Kijk maar naar de natuur, daar is alles ook in rust – ogenschijnlijk – want onder de grond is al van alles bezig voor de komende groei en ontwikkeling. Maar eerst is er een periode van rust nodig.
December is een mooie maand voor verdieping en bezinning in jezelf.

Kom op een laagdrempelige manier in contact met de wijsheid van stilte door middel van adem – ontspannings – intuitieve oefeningen, geleide meditatie en deelrondes.

 

Ervaringen van deelneemsters

Ik heb meer inzicht in mezelf gekregen en meer acceptatie.

De avonden gaven me veel inzichten in mezelf en meer acceptatie. Dit komt onder andere door de verhalen van de andere vrouwen. Ik vind het heel bijzonder dat de andere vrouwen zoveel stukken van mezelf weerspiegelden. En mooi om te zien hoe zij hier vervolgens mee omgingen.

Het werken met een intentie vond ik ook krachtig. Ik had er wel eens over gelezen, maar heb nu in de praktijk ondervonden hoe het zetten van een intentie echt als leidraad kan dienen. En hoe dat ook doorwerkt om innerlijke rust te ervaren.

Ik kan de avonden van harte aanraden om aan jezelf te geven: door de oefeningen leer je ook echt te ervaren hoe iets voelt en dat brengt je onverwachte inzichten waar je niet dagelijks bij stil staat.

Renate, 39 jaar

Een kadootje voor jezelf!

Zo heb ik de avonden voor mezelf ervaren. Ik wilde graag leren hoe ik meer bij mezelf kan blijven en een betere energiebalans kan ervaren.

De avonden hebben me heel veel gebracht. Fijne lichaamsgerichte oefeningen, het ervaren, het kennismaken met onderwerpen zoals de maan (waar ik voorheen niet zo mee bezig was), de herkenning, de fijne groep en sfeer.

En interessant, de sterrenbeelden en hun energie. De intentie iedere maand, zorgde ervoor dat ik meer met mijn hartsverlangen bezig was.

Marjan, 50 jaar

Wil je handvatten om je leven bewuster richting te geven?

De nieuwe inzichten en ervaringen helpen je andere keuzes te maken, waardoor je meer energie en balans in je leven gaat ervaren.