Inschrijfformulier jaarcirkel "Leven in het ritme van de seizoenen"

Leuk dat je interesse hebt in de introductie avond of de hele jaarcirkel.

 

Geef hier aan of je je in wilt schrijven voor de introductie avond, de jaarcirkel of beide.

10 + 7 =

Algemene voorwaarden voor de vrouwencirkels

 

Inschrijven:

Inschrijvingen gelden in volgorde van binnenkomst. Na aanmelding ontvang je een bevestigingsmail met praktische informatie en de factuur.
Je bent verzekerd van een plek nadat de factuur is voldaan.
Inschrijven houdt tevens in: acceptatie van de annuleringsvoorwaarden.

Betaling:

Betaling van de factuur inzake deelname aan een introductieavond of jaarcirkel moet vóór aanvang zijn ontvangen (tenzij een termijnbetaling is overeengekomen).

Annuleren:

Introductie avond:
Tot een week voor aanvang kun je kosteloos annuleren. Daarna wordt bij annulering de helft van het bedrag in rekening gebracht. Bij annulering 48 uur van te voren wordt het totale bedrag in rekening gebracht.

Jaarcirkel:
Tot 2 weken voor aanvang van de eerste bijeenkomst kun je kosteloos annuleren. Het kan zijn dat je een avond verhinderd bent. Er vind dan geen restitutie plaats. Wanneer er een termijnbetaling is afgesproken, kan er tussendoor niet geannuleerd worden. Je inschrijving is voor de hele training.

Inner Harmony, vertegenwoordigd door Marjo Waardijk, behoudt zich het recht de workshop/training te annuleren bij minder dan 6 inschrijvingen tot uiterlijk 2 dagen voor aanvangsdatum. In dat geval zullen de deelnemers hiervan op de hoogte worden gebracht. In overleg wordt de begindatum doorgeschoven of wordt het betaalde bedrag teruggestort.

 

We gaan zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in ons privacybeleid