Last van spanningen door stress?
Wil je lichamelijke en geestelijke rust ervaren?

Ontdek de ont-spannende kracht van Cranio tijdens een korte GRATIS sessie op 22 maart!

Wil jij vanuit ontspanning genieten, maar…

9

Heb je last van lichamelijke pijn of spanningen?

9

Zit je tegen een burn-out aan?

9

Ervaar je emotionele onbalans?

Schrijf je dan in voor een gratis korte behandeling van 20 minuten en laat je raken door de eenvoudige maar krachtige cranio aanraking!

LET OP: deze gratis sessies worden alleen op 22 maart aangeboden tijdens de Nationale Craniodag. Er zijn maar beperkt plaatsen, dus wacht niet te lang.

Kennis en ervaring

De afgelopen 15 jaar heb ik al veel mensen succesvol kunnen helpen zich te ont-stressen, waarbij vanuit ontspanning en inzichten het lichaam en geest weer konden herstellen van pijn en ongemakken.

Een stressvolle periode, maar ook zittend- en computerwerk kunnen spanningen opleveren. (Mentale) spanning zet zicht letterlijk vast in het bindweefsel, wat tot uiting kan komen in bijvoorbeeld pijnlijke, gespannen nek- en schouderspieren of andere lichamelijke ongemakken.

Tijdens mijn behandelingen combineer ik verschillende therapievormen om het bindweefsel weer te ontspannen. Hierdoor ontstaat ruimte en ontspanning op lichamelijk EN geestelijke vlak. Je komt weer lekkerder in je vel te zitten. Je voelt energieker en helderder.

In de korte GRATIS sessies die ik en mijn collega Terry Pratt op 22 maart aanbieden, kun je kennismaken en ervaren hoe snel je lichaam kan ontspannen door middel van de zachte manuele technieken van cranio.


Vraag direct jouw GRATIS sessie aan:

Zodra ik jouw aanvraag heb ontvangen zal ik contact met je opnemen om de tijd met je in te plannen.

De sessies vinden plaats bij Gezondheidscentrum Arco Iris, Dr. Kuyperkade 17 in Maassluis

Voorkeur dagdeel vrijdag 22 maart

4 + 10 =