Wil je soepele nek- en schouderspieren en minder stress?

Ontdek tijdens een telefonische inzichtsessie hoe rust in je hoofd je lichaam ont-spant.

Wil jij vanuit ontspanning leven, maar…

9

Vraagt de pijn in je nek en schouders steeds aandacht?

9

Heb je teveel aan je hoofd?

9

Lukt het niet om zelf tot ontspanning te komen?

Vraag dan nu een gratis telefonische ontstress-sessie aan van 25 minuten (t.w.v. € 25) voor stappen richting een ont-spannen leven!

LET OP:  ik heb deze maand plek voor 4 gratis sessies, dus wees er op tijd bij.

Mijn kennis en ervaring!

In de afgelopen 15 jaar heb ik al veel mensen succesvol kunnen helpen bij hun nek- en schouderklachten. Hiervoor combineer ik verschillende therapiervormen in een behandelplan dat voor iedereen maatwerk is, want iedereen is uniek.

Een stressvolle periode, een ongeluk, maar ook zittend- en computerwerk kunnen spanningen opleveren.

(Mentale) spanning zet zicht letterlijk vast in het bindweefsel, wat tot uiting kan komen in gespannen nek- en schouderspieren. Al dan niet gepaard met hoofdpijnklachten of andere lichamelijke ongemakken.

Tijdens mijn behandelingen combineer ik verschillende therapievormen om het bindweefsel weer te ontspannen. Hierdoor ontstaat ruimte en ontspanning op lichamelijk EN geestelijke vlak. Je komt weer lekkerder in je vel te zitten. Je voelt energieker en helderder.

Wil je samen met mij onderzoeken wat jij nodig hebt om je lichaam en/of geest te ontstressen? Wil je meer inzicht in je klachten en wat je eraan kan doen?

Vraag direct jouw sessie aan:

Zodra ik jouw aanvraag heb ontvangen zal ik contact met je opnemen om een datum en tijd met je in te plannen.

2 + 2 =